Inschrijven

Heb je een kind dat op 2 september 2024 de grote stap zet naar het secundair onderwijs? Kom dan kennismaken met onze nieuwe Nederlandstalige secundaire school vlakbij het metro- en treinstation Brussel West. Onze druk bijgewoonde opendeurdag is jammer genoeg al voorbij. Wil je toch graag nog wat info over onze school, contacteer ons gerust voor een afspraak. 

1ste leerjaar A-stroom & B-stroom

Wil je je kind AANMELDEN om te starten op 2 september 2024?

Wij volgen – net als de andere Nederlandstalige secundaire scholen in Brussel – de procedure via www.inschrijveninbrussel.be.  

Heb je je kind aangemeld voor onze school via www.inschrijveninbrussel.be? Dan hoor je op 13 mei 2024 of jouw kind een plaats kreeg toegewezen op onze school. Vervolgens contacteren we jou om jouw kind bij ons te komen inschrijven. Breng daarbij de identiteitskaart van jouw kind mee. 

Had je je kind nog niet aangemeld voor onze school maar wil je het toch graag inschrijven om te starten in het eerste jaar? De vrije inschrijvingen starten op 14 mei om 9u op onze school (ingang via de gouden schoolpoort in de Edmond Bonehillstraat). Zijn er geen vrije plaatsen meer, dan zetten we jouw kind op de wachtlijst. 

Hogere leerjaren

Vanaf september 2024 bieden we ook het 2de jaar secundair aan.

Wil je je inschrijven voor het 2de jaar secundair, dan kan je langskomen op school vanaf maandag 27 mei om 9u (ingang via de gouden schoolpoort in de Edmond Bonehillstraat) om je hiervoor op de wachtlijst te laten zetten. Alle info op www.inschrijveninbrussel.be

Graag meer weten over onze school?

Onze opendeurdag is jammer genoeg al voorbij. Het was heel fijn om zoveel enthousiasme voor onze school te voelen! Heb je de opendeurdag en onze vorige rondleidingen gemist en wil je toch graag nog wat info over onze school, contacteer ons dan gerust voor een afspraak. 

We kijken er naar uit jouw kind op onze school te mogen verwelkomen op maandag 2 september 2024!