Welkom in team Egied!

Als nieuwe secundaire jezuïetenschool zwaait de Egied Van Broeckhoven op 1 september 2023 haar deuren open voor de leerlingen van het eerste jaar (zes klassen in de A-stroom en 1 klas in de B-stroom). Ieder jaar groeien we zo verder door tot we in 2028 ongeveer 860 leerlingen mogen verwelkomen. Als domeinschool focussen we – na een brede eerste graad – op twee domeinen: STEM en Maatschappij & Welzijn. Egied is vlot bereikbaar per trein, metro, bus of tram en ligt vlakbij het Weststation in Sint-Jans-Molenbeek. 

Als lid van Team Egied krijg je dus de unieke kans om jouw expertise, energie, engagement en creativiteit in te zetten om dit nieuw maatschappelijk schoolproject stap voor stap uit te bouwen. 

Wie zoeken we? 

* 15 leerkrachten voor alle vakken uit het eerste jaar secundair (A- en B-stroom)

Vacature leerkrachten Egied

Wat bieden we je? 

We bieden je uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om er samen met de rest van Team Egied een succesverhaal van te maken. Samen met je collega’s vorm je een warm, gedreven, professioneel en zorgzaam team waarmee je lessen, opdrachten, projecten en thema’s voorbereidt. Je slaat hierbij de brug tussen Egied en de wereld rondom ons. Je staat voor kwalitatief onderwijs en hoge verwachtingen en vertrekt vanuit het stevig ignatiaans opvoedingsproject van de jezuïeten. Je reflecteert over je eigen functioneren en krijgt de kans je verder te professionaliseren.

Solliciteer nu

Wil je graag deel uitmaken van het schoolteam van Egied?

Grijp je kans en solliciteer hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.