Welkom in team Egied!

Als nieuwe secundaire jezuïetenschool zwaaide de Egied Van Broeckhoven op 1 september 2023 haar deuren open voor de eerste 100 leerlingen van het eerste jaar:  82 leerlingen in de A-stroom en 18 leerlingen in de B-stroom. Jaar na jaar zullen we verder doorgroeien tot we in 2028 ongeveer 860 leerlingen mogen verwelkomen. Als domeinschool focussen we – na een brede eerste graad – op twee domeinen: STEM en Maatschappij & Welzijn. Egied is vlot bereikbaar per trein, metro, bus of tram en ligt vlakbij het Weststation in Sint-Jans-Molenbeek. 

Als lid van Team Egied krijg je dus de unieke kans om jouw expertise, energie, engagement en creativiteit in te zetten om dit nieuw maatschappelijk schoolproject stap voor stap uit te bouwen. 

Wie zoeken we? 

* Leerkracht Godsdienst (12u/week vanaf 19 feb. 2024)

Vacature godsdienstleerkracht

* 10 leerkrachten voor alle vakken uit het 1ste of 2de jaar secundair (A- en B-stroom) vanaf 1 september 2024

Vacature leerkrachten Egied

Wat bieden we je? 

We bieden je uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om er samen met de rest van Team Egied een succesverhaal van te maken. Samen met je collega’s vorm je een warm, gedreven, professioneel en zorgzaam team waarmee je lessen, opdrachten, projecten en thema’s voorbereidt. Je slaat hierbij de brug tussen Egied en de wereld rondom ons. Je staat voor kwalitatief onderwijs en hoge verwachtingen en vertrekt vanuit het stevig ignatiaans opvoedingsproject van de jezuïeten. Je reflecteert over je eigen functioneren en krijgt de kans je verder te professionaliseren.

Solliciteer nu

Wil je graag deel uitmaken van het schoolteam van Egied?

Grijp je kans en solliciteer hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.